13 juni 2014

Gbg

Vid 13:30 förra torsdagen (5/6) åkte vi till Gbg! Hade hyrt minibuss från C´s jobb :) Jag och Linnea körde typ halva sträckan var ^^, Stannade en massa på vägen, så var inte framme förrän vid 22 haha! Trötta var vi då så vi stannade på hotellrummet o somna vid 01 kanske.
Fredagen började med frukostbuffé som var hur bra som helst! :) åkte sen in till stan (10 min med buss) där det blev lite shopping eftersom det var så dåligt väder, men när vi trodde att det skulle spricka upp köpte vi biljett till paddan och 10 min innan vi skulle åka så börja det spöregna.. Vi åkte iallafall men ångrade oss ganska fort! Efter det åkte vi till hotellet och la oss i bubbelpoolen, sen hände en lite otrevlig incident där hehe. Fixade oss innan vi gick ner till hotellrestaurangen. Fick vänta över 1h på förrätten och nästan 90 min på varmrätten, inte ok! Men maten var sjukt god iallafall! På kvällen gick vi ut på ett ställe som heter Park lane, var helt ok. 
På lördagen var det dags för Liseberg :D vissa var mer bakis än andra hehe. Var där från ca 13-21, såå kul! När vi kom till hotellet vid 22 tiden gick några ut medans vissa slockna på två röda ^^,
Söndagen, sista frukosten och vi njöt länge :) sen kom vi iväg strax efter 11 och var hemma strax innan 18.
Toppen weekend! :D














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar